Societat

Els veïns del Barri Antic celebren les seves festes

Per Cristina Sierra

Els veïns del Barri Antic van ballar a la plaça de la Vila amb la música de Dj Albert

Els veïns del Barri Antic han viscut, aquest cap de setmana, les seves festes de barri. Els actes van començar dijous amb el pregó a càrrec del filòleg Pere Navarro i el concert del grup Roba Estesa, que va interpretar cançons d'arrel popular. Els actes van continuar dissabte amb el sopar popular a la fresca, que enguany va aplegar menys veïns per la probabilitat de pluja.

 El president de l'Associació de Veïns El Portal –Ignasi Martí– ha explicat a revistacambrils.cat que el sopar va estar a punt de no celebrar-se. "Vam estar tota la tarda pendents pel risc de pluja i van haver-hi menys taules que l'any passat", ha apuntat. En total, el sopar va comptar amb la participació d'uns 150 veïns que van xerrar animadament a la plaça de la Vila i van gaudir de la música amb la sessió de Dj Albert. L'endemà diumenge les festes es van cloure amb el vermut-concert amb Feedback, que va comptar amb una gran participació.

Noves activitats

Ignasi Martí ha valorat molt positivament aquesta vintena edició de les festes del Barri Antic. "La gent del barri agraeix que fem les festes i estan molt contents. Ens reunim tots els veïns i també ve gent que no és del barri", ha afirmat. De cara l'any vinent, el president de l'Associació de Veïns El Portal ha explicat que es volen fer noves activitats dirigides als més petits i també es vol potenciar la zona del Passeig d'Albert, ja que en aquest tram no es fan activitats.

De fet, aquest any l'Associació va decidir canviar de dia l'acte d'inici de les festes per no coincidir amb el concert del Festival Internacional de Música. Per altra banda, també es va canviar la tradicional cantada d'havaneres per la música del grup Roba Estesa, un concert que va aplegar molta gent jove.

Un moment de la festa de dissabte a la nit

Comenta aquest article