Informació general

La Unió de Botiguers signa un conveni amb l'Hotel Termes de Montbrió

Per Cristina Sierra

D'esquerra a dreta: Pilar Jiménez, Tomàs Sierra i Noemí Resina, als jardins de l'Hotel Termes de Montbrió

La Unió de Botiguers de Cambrils va signar, ahir al matí, un conveni amb l'Hotel Termes de Montbrió. L'acte, que es va celebrar als jardins de l'hotel, va anar a càrrec del president de la Unió de Botiguers –Tomàs Sierra–, la directora comercial de Roc Blanc Hotels –Pilar Jiménez– i la tècnica del departament de Recursos Humans de Roc Blanc Hotels –Noemí Resina–.

Amb el nou conveni, els comerços associats a la Unió de Botiguers podran obsequiar als seus clients amb vals 2x1 per accedir a l'Aquatònic, l'espai termal de l'hotel que disposa de tres zones de bany amb més de 60 efectes diferents d'aigües. Pilar Jiménez va explicar que els comerciants cambrilencs també gaudiran d'una sèrie d'avantatges com sortejos o descomptes especials en els paquets d'estades que ofereix Roc Blanc Hotels. La directora comercial va mostrar la seva satisfacció per haver signat aquest conveni amb la Unió de Botiguers de Cambrils: "fa temps que volíem signar aquest conveni i volem que l'acord tingui continuïtat i que puguem fer moltes més accions conjuntes". Cal dir que el conveni té una vigència d'un any i serà prorrogable en un futur, tal com van assegurar les dues parts.

Per la seva banda, Tomàs Sierra va recordar que, fa uns anys, la Unió de Botiguers ja signava un conveni amb l'Hotel Termes de Montbrió però, per "qüestions tècniques", no es va poder tirar endavant i es va haver de rescindir l'acord. "Creiem que aquest conveni ens beneficia mútuament i estem molt contents d'haver-lo recuperat. Ja fa un mes que els comerciants cambrilencs reparteixen els vals 2x1 i estan molt satisfets", va manifestar.

Comenta aquest article