Informació general

El parc aquàtic flotant de la platja del Regueral entra en funcionament

Per Cristina Sierra

Parc aquàtic flotant de la platja del Regueral, aquest matí

El parc aquàtic flotant instal·lat a la platja del Regueral ha entrat en funcionament aquesta setmana. El parc té una superfície de 900 metres quadrats, inclou un total de 36 mòduls, entre els quals hi ha 18 atraccions de diferents plataformes, i té una capacitat per a 64 persones. L'empresa MarAventura Sports Park va començar a muntar el parc la setmana passada i aquest passat dilluns es va obrir al públic.

2x1 pels cambrilencs

La nova insta·lació aquàtica funciona de dilluns a diumenge des de les 11 del matí fins a les 20 hores. L'empresa ha establert quatre tarifes diferents, una d'elles, pensada pels residents de Cambrils. Una hora al parc aquàtic costa 10 euros i si l'usuari hi vol estar tot el dia ha de pagar 25 euros. També hi ha una tarifa dirigida als grups de més de 10 persones que consisteix en pagar 8 euros per persona per una hora. Pel que fa als descomptes pels cambrilencs, l'empresa ha apuntat que tots els residents han de presentar el seu DNI per comprovar que estan empadronats a Cambrils i tindran un descompte de 2x1, és a dir, 5 euros per persona per una hora.

Vigilància permanent

Un dels problemes que s'ha trobat l'empresa durant aquesta primera setmana de funcionament és que els banyistes més joves s'esperaven que el socorrista acabés el seu torn de vigilància per a colar-se al parc. Per aquest motiu, l'empresa ha ampliat el servei de socorrisme de les 20 a les 22 hores i, a partir d'aquella hora, hi ha un vigilant nocturn. Segons ha assenyalat un dels responsables de l'empresa, "hem posat totes les eines necessàries per què els nens no es puguin colar al parc, ja que si ho fan durant les hores que no està obert al públic ho fan sota la seva responsabilitat i hi pot haver problemes".

El parc aquàtic estarà instal·lat fins el pont de l'11 de setembre com a mínim i, un cop disminueixi el nombre d'usuaris, l'empresa desmuntarà l'espai. Recordem que l'Ajuntament va adjudicar l'ús de l'espai de la zona abalisada per la instal·lació i explotació del servei a l'empresa de turisme actiu Glide Sports, SL, que pagarà un cànon anual de 35.000 euros.

Comenta aquest article