Informació general

Ana López (PSC): "Nosaltres volíem solucionar les desavinences amb Robert Benaiges internament però ell les ha fet públiques constantment"

Per Cristina Sierra

Intervenció d'Ana López durant el ple ordinari del passat febrer

La regidora socialista Ana López ha fet les primeres declaracions a revistacambrils.cat sobre la destitució de Robert Benaiges com a portaveu del grup municipal. López, que serà la pròxima portaveu socialista, ha manifestat que el cessament de Benaiges feia temps que s'estava plantejant des del grup municipal. "El grup té la potestat de canviar de portaveu i era una decisió que s'ha pres d'acord amb la gestora local", ha apuntat.

López ha explicat que si s'ha retardat la destitució és perquè es confiava en "reconduir" la situació amb Robert Benaiges. "Nosaltres volíem solucionar les desavinences amb Robert Benaiges internament però ell les ha fet públiques constantment. Si ho volia fer públic el que hauria d'haver fet era parlar abans amb nosaltres. Ens ha criticat i la gestora es va crear per solucionar els problemes que tenim al grup però no s'ha aconseguit", ha afirmat.

"Cadascú va a les comissions que li pertoquen"

La regidora també ha volgut puntualitzar que els regidors socialistes sí participen en les comissions informatives, desmentint les acusacions de Robert Benaiges quan va assegurar que els seus companys no apareixien pel despatx municipal. "Cadascú va a les comissions que li pertoquen. Ell porta temps fent rodes de premsa quan vol, quasi sense avisar-nos", ha manifestat.

Sobre el fet de que Robert Benaiges passi al grup dels no adscrits quan es faci efectiva la seva destitució com a portaveu, López ha assegurat: "faci el que cregui que ha de fer. Nosaltres continuarem treballant com hem fet aquests tres anys".

"M'he presentat a les primàries"

Per altra banda, la regidora ha fet referència a les eleccions primàries que s'han convocat a l'agrupació local per escollir el cap de llista a les properes eleccions municipals. Ana López ha afirmat que sí ha presentat la seva candidatura i que li consta que hi ha més militants que també s'han presentat. La regidora socialista ha apuntat que a Cambrils el procés de convocar les primàries s'havia retardat i, per això, es va obrir el procés el passat dimecres 9 de juliol. "El procés s'havia obert a la resta de poblacions i aquí anàvem retardats, per això es va convocar durant l'assemblea per escollir els representants locals al congrés socialista del passat cap de setmana".

Comenta aquest article