Cultura

Maria Alegria Rodríguez i Patrícia Muñoz reben els Premis d'Excel·lència 2014

Per Cristina Sierra

D'esquerra a dreta: Carmen Quintana, Francesc Garriga, Maria Alegria Rodríguez, Patrícia Muñoz, Mercè Dalmau i Jordi Tous

La sala de plens de l'Ajuntament de Cambrils va acollir, ahir al migdia, l'acte de lliurament de la sisena edició dels Premis d'Excel·lència, uns guardons que reconeixen l'esforç i els bons resultats acadèmics dels alumnes cambrilencs del curs 2013-2014 que enguany han acabat els estudis de Batxillerat i de Cicles Formatius de Grau Superior. L'acte va estar presidit per l'alcaldessa –Mercè Dalmau–, la regidora d'Ensenyament –Carmen Quintana–, el regidor de Cultura –Francesc Garriga– i el vicerector d'Universitat i Societat de la URV –Jordi Tous–.

Patrícia Muñoz, de l'institut Cambrils, va rebre el guardó com a millor alumna de Batxillerat i Maria Alegria Rodríguez, de l'Escola d'Hoteleria i Turisme, va ser reconeguda com la millor alumna de Cicles Formatius de Grau Superior. Muñoz ha obtingut una nota de batxillerat de 9,76 i una nota d'accés a la universitat de 9,49. Cal recordar que la cambrilenca rebrà, el proper 21 de juliol, la Distinció de les Proves d'Accés a la Universitat que cada any atorga la Generalitat als alumnes que han obtingut una nota de les PAU igual o superior a 9. Per la seva part, Rodríguez ha tret una nota 9,24 dels estudis de cicles formatius. Les dues alumnes van rebre un ordinador portàtil i un diploma de reconeixement.

Els regidors de Cultura i Ensenyament i l'alcaldessa van felicitar els alumnes i els seus familiars i els professors pels seu esforç i seguiment durant els cursos escolars. "El premi ha de servir per fer de model a amics i companys. Voldria que amb aquest reconeixement continuéssiu el camí de l'excel·lència", va apuntar Dalmau.

Comenta aquest article