Informació general

Robert Benaiges (PSC) demana la dimissió del govern municipal

Per Cristina Sierra

Imatge dels regidors socialistes en el ple extraordinari d'aquest passat dimarts

Les reaccions polítiques a la destitució de Ramon Llobet com a regidor del govern municipal no s'han fet esperar. El portaveu socialista Robert Benaiges ha manifestat a revistacambrils.cat que, "aquest govern està deslegitimitzat per governar Cambrils. Demano la dimissió del govern". Benaiges ha lamentat que durant aquest tres anys del govern de CiU, PP i Plic "sempre han mirat enrere i han acusat l'anterior equip de govern de tots els mals però a nosaltres en honradesa no ens guanya ningú. La imatge de Cambrils mai havia estat tan baixa com ara".

Robert Benaiges ha afirmat que no pot jutjar personalment els fets però sí ho pot fer políticament. "La responsabilitat del que passa és del govern municipal. Aquí anem crisi rere crisi. Primer vam tenir l'escàndol de l'ERO i després la remodelació interna del govern que algú algun dia haurà d'explicar a què obeeix aquest canvi, més enllà de l'argument de la millora de la coordinació. Tampoc ens hem d'oblidar de la situació econòmica de l'Ajuntament, que és pitjor de la que hi havia al 2011 i ara això del regidor. Aquí hi ha algú que ha d'assumir responsabilitat".

Per últim, el portaveu socialista ha recordat les paraules que li va dirigir l'alcaldessa la setmana passada, durant la roda de premsa per a defensar les relacions del consistori amb l'empresa Efial. "L'alcaldessa em va dir que jo em dedicava a embrutar Cambrils però la veritat és que mai tant com ara Cambrils havia estat tan brut".


Ana López: "Creiem que l'alcaldessa ha actuat correctament"

Per la seva banda, la regidora socialista Ana López també ha volgut expressar la seva opinió a revistacambrils.cat. López ha apuntat que el grup municipal lamenta aquest fet i ha manifestat que , "creiem que l'alcaldessa ha actuat correctament, amb prudència i rapidesa". La regidora socialista també ha afegit que, "això és fruit una mica d'haver corregut massa, d'haver destituït un gerent i no tenir la previsió d'una altra persona per a ocupar aquest càrrec. Hi havia una manca de control i no pot ser que hi hagi un polític gestionant una empresa sense un funcionari que ho controli tot". Per últim, López ha afirmat que "No volem donar la imatge d'un govern descontrolat. La setmana que ve ens reunirem amb l'alcaldessa per parlar d'aquesta situació".

Comenta aquest article