Esports

Alba Muñoz Perna obté la medalla de bronze al trofeu Prestige de patinatge artístic

Per Redacció

La cambrilenca Alba Muñoz, a la dreta de la imatge, en la tercera posició del podi

La patinadora del CP Cambrils Alba Muñoz Perna va participar, el passat cap de setmana, al Trofeu Internacional Prestige Issy de París 2014, on hi van participar una vuitantena de patinadores. La cambrilenca va prendre part en la categoria cadet, juntament amb dues patinadores franceses, dues italianes, una danesa, sis alemanys i una catalana. Finalment, l'Alba va assolir la 3a posició i es va penjar la medalla de bronze.

La competició va iniciar-se el divendres amb els entrenaments oficials. Dissabte va tenir lloc la competició del disc curt en el que l'Alba quedava classificada en 5a posició després de cometre algunes errades. El diumenge però, la cambrilenca va remuntar posicions amb una bona execució del programa llarg i va pujar fins a la 3a posició.

En representació d'Espanya van competir tres patinadores, dues en categoria cadet –l'Alba que va quedar 3a classificada i Ana González del CP Ripollet que va quedar 4a posició– i, en categoria júnior Paula Torrents del CP Caldes d'Estrach que va aconseguir l'or. Totes tres patinadores van fer un gran paper a París.

Comenta aquest article