Esports

Cambrils acollirà, aquest diumenge, la IV Copa Catalana de Ciclisme que es disputarà en un circuit de carretera

Per Redacció

Imatge d'arxiu de la IV Cursa Copa Catalana de Ciclisme que es va celebrar el passat setembre

Cambrils acollirà, el proper 13 de juliol, la
IV Cursa Copa Catalana de Ciclisme. La gran novetat d'enguany és l'obertura del circuit, que passa de ser un circuit tancat urbà, a ser-ne un de carretera, que passa pel Parc Samà, Vinyols, Reus, Riudoms, Montbrió del Camp, Botarell, Riudecanyes, Vilanova d'Escornalbou, Mont-roig i Cambrils, entre d'altres indrets. La competició es dividirà en diferents categories: hi haurà la categoria cadet, amb un recorregut total de 56 km, que sortirà del Parc del Pinaret de Cambrils, i les categories sènior i màster 30, que competiran al Campionat de Catalunya amb un recorregut total de 76 km, i també iniciaran la cursa des del Parc del Pinaret de la nostra localitat. Les curses començaran a les 10 h del matí amb les categories sènior i màster 30, i a les 12 h, els cadets. Les inscripcions es faran al Parc del Pinaret de Cambrils a les 9 h. En finalitzar les carreres, tindrà lloc el lliurament de trofeus, mallots i medalles als campions de Catalunya sènior i màster 30, i a continuació es repartiran els premis Muntanya i Meta Volant als cadets.

Aquest serà el quart any que Cambrils sigui seu de la Copa Catalana de Ciclisme. Les dues primeres curses es van celebrar els anys 2010 i 2011, respectivament, en què van participar les categories sènior i màster 30, principiants i infantils, aquests darrers compromesos en les escoles oficials de ciclisme. L'any 2012 no es va poder celebrar per motius personals, però l'any 2013 es va reprendre amb les categories cadet, sènior i màster 30. Les tres primeres curses es van celebrar en un circuit tancat, ubicat al popular barri de Nou Cambrils.

La IV Cursa Copa Catalana de Ciclisme i el Campionat de Catalunya de Cambrils estan organitzats per Lázaro Sánchez i Núria Moreno, i reben la col·laboració de la Federació Catalana de Ciclisme, l'Ajuntament de Cambrils, el Club Ciclista Montmell, els Mossos d'Esquadra i la Policia Local. D'altra banda, reben el suport econòmic i logístic dels comerços, bars i restaurants de la ciutat de Cambrils i de la comarca del Baix Camp. 

Comenta aquest article