Informació general

L'Ajuntament tapia els accessos a l'antiga residència Montemar

Per Redacció

Els treballs per tapiar els accessos es van iniciar aquest passat dilluns

Aquest passat dilluns, les regidories de Governació i Urbanisme de l'Ajuntament de Cambrils van iniciar els treballs per tapiar els accessos a l'antiga residència Montemar. A hores d'ara ja s'han tancat els dos accessos generals situats a les puntes de l'edifici i totes les obertures que donen al pati i només queda tapiar les possibles entrades de la banda del vial del Cavet.

Fonts del consistori han afirmat que també s'ha netejat tot l'àmbit de treball, s'ha reomplert la font del jardí i s'ha canviat el cadenat de l'entrada. Recordem que l'equipament és privat però l'Ajuntament ha hagut d'actuar subsidiàriament perquè els propietaris s'havien desentès del problema. Des del consistori han apuntat que les despeses ocasionades per aquesta intervenció es reclamaran a la propietat.

Actes vandàlics

Fa just un mes, el regidor d'Urbanisme –David Chatelain– manifestava a revistacambrils.cat que el consistori s'havia vist obligat a prendre mesures per combatre els continuats actes de vandalisme que s'havien produït a l'antiga residència. Aleshores, Chatelain va explicar que les persones que entraven a desmantellar la residència no només es dedicaven a destrossar tot el que hi havia al seu interior, sinó que també amenaçaven els veïns que passejaven pels voltants de l'edifici. Davant aquests fets, els veïns van denunciar que tenien  d'inseguretat i la Policia Local va intensificar la vigilància en aquesta zona.


Imatge dels accessos que s'han tapiat aquesta setmana

Comenta aquest article