Cultura

L'escriptora Anny Blain presenta el seu darrer llibre a la Biblioteca

Per Cristina Sierra



Anny Blain, acompanyada per Francesc Garriga, va presentar el seu darrer llibre ahir al matí
L'escriptora francesa Anny Blain va presentar, ahir al matí a la Biblioteca Municipal, el seu darrer llibre "Chris, el niño de allá". L'autora, veïna de Cambrils des de fa uns anys, va estar acompanyada pel regidor de Cultura –Francesc Garriga– i va parlar amb els lectors més petits del seu llibre, que explica la història d'un nen de Port Príncep que va patir el terratrèmol de l'any 2010.

Segons ha explicat Anny Blain a revistacambrils.cat, "el llibre explica la vida d'un nen que és feliç sense tenir joguines ni grans luxes. Per a ell, el més important és la força de la família i només desitja que, un cop passi el terratrèmol, tot sigui com al principi". Durant la trobada amb els lectors de la Biblioteca, l'escriptora va reflexionar sobre la situació dels nens del Tercer Món que no tenen joguines ni mascotes, uns fets que van cridar l'atenció dels lectors. "Quan els hi vaig explicar que en aquests països no hi havien joguines com les que tenen ells es van sorprendre molt i vam estar parlant de com es distreuen aquests nens", ha apuntat l'autora.

Durant la seva trajectòria com a escriptora, Anny Blain ha escrit sis llibres, un d'ells, África, África mía, es va presentar l'any passat en el marc dels Dies de Llibres. Cal apuntar que tota la seva obra es troba disponible a la Biblioteca Municipal.

Comenta aquest article