Esports

Tres atletes cambrilencs, medallistes a la final nacional aleví dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya

Per Pere FerrandoElbereth Lanciano en la prova del llançament de pes, en què va aconseguir la medalla d'argent
Les pistes d’atletisme de Lloret de Mar van ser l’escenari, dissabte passat, de la final nacional dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC) en la categoria aleví.

Quatre van ser els atletes del Club Atletisme Cambrils que van accedir al Campionat, que estava reservat als millors atletes de cada comarca en cadascuna de les especialitats.

La seva participació va ser força positiva, ja que tres d’ells van pujar al pòdium i la que no ho va fer va quedar finalista a les dues proves on va participar. Cal valorar el fet que, de les vuit proves en què es va participar, es van assolir sis millores de marca personal (MMP), una prova del caràcter competitiu i de superació dels atletes locals.

Les marques

Elbereth Lanciano va aconseguir la medalla d’argent al llançament de pes amb una marca de 10,10 metres (MMP) i va quedar desena en el llançament de pilota amb la marca 23,71 metres (MMP).

Adrià Triviño, per la seva banda, va aconseguir el bronze als 60 metres llisos amb la marca 8”7 i va quedar quart al salt d’alçada amb la marca 1,35 metres (MMP).

Borja Villaverde va aconseguir també un bronze en el llançament de pes amb la marca 9,52 metres (MMP) i va quedar setè al llançament de pilota amb una marca de 24,88 metres (MMP).

D’altra banda, Iara Masaguez, tot i no aconseguir cap medalla, va quedar classificada en vuitena posició tant als 60 metres llisos, en què va fer una marca de 9”1, com en la de 60 metres tanques, en què va fer una marca d’11”7 (MMP).


Comenta aquest article