Esports

El Club Sup Cambrils suma cinc podis a la quarta prova del Circuit Català de SUP Race disputada a la platja del Regueral

Per Redacció

Aspecte de la platja del Regueral durant l'entrega de premis de la prova

La platja del Regueral acollia, el passat diumenge 29 de juny, la quarta prova del Circuit Català de SUP Race 2014 –organitzat per la Unió Catalana de Surf (UCS)–. Aquesta era la primera vegada que Cambrils acollia una d'aquestes proves. A la competició, organitzada pel Club Sup Cambrils i el Club Nàutic Cambrils, s'hi van donar cita una cinquantena de participants.

La prova va iniciar-se a les deu del matí des de la platja, a la zona situada a tocar del Club Nàutic. Els participants van haver de completar un recorregut de diferent distància segons la categoria i l'edat. Els resultats van quedar de la següent manera: Jurgi Zulaika quedava primer en la categoria Elite Race 12,6 (5 quilòmetres); Fausto Martí ho feia en Elite race 14 (5 quilòmetres); Marc Foraster en Air Sup 12,6 (4 quilòmetres); Francesc Creixell en All around (3 quilòmetres) i, en segona posició quedava el cambrilenc Ernest Badia. Un altre cambrilenc, Andrés Pérez (2 quilòmetres) també pujava al podi en la categoria inflables. Pel que fa a l'apartat femení, Carolina Ziegler guanyava en la categoria 12,6 (4 quilòmetres), mentre que en la categoria All around (3 quilòmetres) ho feia la cambrilenca Marta Bautista, també membre del Club Sup de Cambrils. Tomi Tubert, quedava primer en la categoria júnior i dos cambrilencs completaven el podi: Adrià Jardí i Marta Bautista en segona i tercera posició, respectivament. Finalment, Pablo Sanz guanyava en la categoria infantil sprint. D'altra banda, també cal destacar l'excel·lent competició realitzada pel cambrilenc Guillermo Mauleón, un noi amb la Síndrome de Down, que va ser cinquè en la categoria d'inflables.

Durant tota la competició hi va haver un nombrós públic que va seguir la prova des de la platja. Un cop finalitzada la prova, l'ambient festiu va seguir amb la música a càrrec de Marcus Discus.

Comenta aquest article