Esports

Tres primers llocs per al CP Cambrils al campionat territorial de patinatge artístic

Per Redacció

D'esquerra a dreta: Núria Ramiro (entrenadora), Núria Cardona, Laia Gavaldà, Maria Carbó, Itziar Rofes, Núria Besiròvic, Carla Herrera, Laura Martínez, José Luis Montull, Sheila Hurtado i Judith Vicente (entrenadora) i Rafa Hurtado (president del CP Cambrils)

Els passats 28 i 29 de juny, nou patinadors del CP Cambrils van participar al campionat territorial de patinatge artístic en les categories benjamí, aleví i infantil que es va disputar a les instal·lacions del Reus Deportiu. Era el primer cop que el CP Cambrils comptava amb tants patinadors d’aquestes categories (d’edats inferiors), la qual cosa indica que cada cop hi ha un nivell més alt en el club.

En la categoria benjamí, la patinadora Núria Besiròvic –que era la primera vegada que participava en una competició de patinatge federat–, va quedar en la 1a posició. En la categoria aleví femení, Maria Carbó quedava en la 6a posició, Laura Martínez en la 9a i Carla Herrera en l'11a. En l'apartat aleví masculí, José Luis Montull també quedava en la 1a posició. Cal destacar que tant per la Laura Martínez, la Carla Herrera i el José Luis Montull també era el seu primer campionat de patinatge federat. D'altra banda, en la categoria infantil, la patinadora Sheila Hurtado es proclamava campiona provincial per tercera temporada consecutiva a l’obtenir la 1a posició, Laia Gavaldà quedava en la 6a posició, Itziar Rofes en la 17a i Núria Cardona en la 18a.

Els patinadors cambrilencs que van aconseguir classificar-se per als campionats de Catalunya en les seves respectives categories van ser: Núria Besiròvic en la categoria benjamí, Maria Carbó i José Luis Montull en aleví, Sheila Hurtado i Laia Gavaldà en infantil.

Comenta aquest article