Esports

Alba Muñoz obté la dotzena posició al campionat d'Espanya cadet de patinatge artístic

Per Redacció

La cambrilenca Alba Muñoz durant la competició del campionat d'Espanya, el passat cap de setmana

El passat cap de setmana, a Parets del Vallès, es va celebrar el campionat d'Espanya de patinatge artístic en la categoria cadet, en la modalitat de lliure masculí, lliure femení, figures obligatòries i figures de dansa. La patinadora cambrilenca Alba Muñoz va competir en la modalitat de lliure femení i va obtenir la posició 12.

En la modalitat de lliure femení en la qual participava l’Alba, hi van participar 36 patinadores. Dijous a la tarda, tenia lloc un primer contacte amb la pista, mentre que divendres va iniciar-se la competició amb els entrenaments oficials al matí i, a la tarda, els patinadors i patinadores van executar el seu programa curt, en el que l’Alba obtenia la 9a posició. Només les 22 primeres classificades de la competició de divendres van passar a competir el dissabte amb el programa llarg. En el programa llarg, la patinadora local va baixar tres places i va acabar la competició en el lloc dotzè.

Va ser una competició en la qual es va demostrar un altíssim nivell tècnic i artístic. El podi i per tant la classificació per al campionat europeu va ser per a Laura Quintero (Mataró) que es va endur l’or, la segona posició va ser per a Nadia Iglesias (Santiago de Compostel·la) i el bronze va ser per a Anna Rabassa (Caldes d’Estrach).

Aquest proper cap de setmana, l’Alba participarà al Trofeu Internacional Prestige Issy, a París, on competirà amb patinadores franceses, italianes, belgues i alemanyes. Per a l’Alba serà la seva primera participació en un Trofeu Internacional d’aquest nivell.

Foto de grup de la selecció catalana cadet de patinatge artístic

Comenta aquest article