La cambrilenca Carla Garcia es proclama la tercera millor judoka en el Campionat d'Espanya de judo cadet

Per Miquel A. Díaz

Carla Garcia dalt del pòdium quan es va proclamar campiona de Catalunya
Durant el passat cap de setmana, 20 i 21 de maig, a la ciutat asturiana de Gijon, es va celebrar el Campionat d'Espanya de judo de les categories cadet i infantil. La judoka cambrilenca del Club Escola de Judo Cambrils Carla Garcia va obtenir la plaça per participar en aquest campionat després que el passat 6  de maig es proclamés campiona de Catalunya. Així doncs, aquest cap de setmana es va desplaçar al Campionat d'Espanya, com a representant de l'equip de la selecció catalana femenina cadet.

El nivell d'aquest campionat va ser altíssim i la competició de Carla Garcia va ser magnífica, ja que dels cinc combats que va disputar només en va perdre un amb la rival que va assolir la segona posició, és a dir, la medalla d'argent en el campionat. Després de disputar tots els combats i guanyar-los, cosa que li obria les portes per a la medalla de bronze, la judoka cambrilenca va pujar al pòdium finalment com la tercera millor judoka cadet de l'Estat espanyol.

Per altra banda, les judokes de l'equip femení de la selecció catalana, i del qual la Carla Garcia era la representant en la categoria de -57 kg, es van proclamar campiones d'Espanya per equips, ja que dels 7 pesos que portava la delegació catalana 5 van aconseguir medalla, amb la qual cosa Catalunya es va proclamar com la comunitat autònoma campiona.