Esports

Quatre regatistes cambrilencs queden campions amb l'equip català al campionat d'Espanya de vela infantil

Per Redacció

Imatge dels quatre regatistes cambrilencs del Club Nàutic que van participar al campionat estatal. D'esquerra a dreta: Leandre Garcia, Nil Subirats, Alícia Fras i Marcelo Cairo

El Club Nàutic Cambrils va participar al Campionat d’Espanya de Vela Infantil a Puerto Sherry, a Cadis, amb Nil Subirats i Alícia Fras en la classe Optimist i Leandre Garcia i Marcelo Cairo en Làser 4.7. La competició es va celebrar la setmana passada i, després de cinc jornades, els quatre regatistes cambrilencs tornaven, aquest passat diumenge, molt satisfets de l’experiència.
De fet, Leandre Garcia quedava quart i a més es classificava per formar part de la selecció espanyola que participarà al campionat d’Europa a Noruega el aquest mes de juliol. Per la seva part, Marcelo Cairo feia sisè i també participarà en aquest campionat.
Nil Subirats va fer 55è, a més de ser 10è en la categoria sots13 i l’Alicia Fras va quedar en la posició 67, d'un total de 124 participants. Els quatre cambrilencs formaven part de l’equip català, que ha estat campió absolut per autonomies. Un resultat que és la recompensa al bon nivell esportiu català.

Competició de Làser 4.7

Prova de la classe Optimist

Comenta aquest article