Societat

El nou cicle Circ de Carrer portarà més de 240 actuacions durant aquest estiu

Per Redacció

Ahir al matí es  va signar el contracte de col·laboració amb la presència del regidor de turisme Xavier Martí, l'alcaldessa i un representant de la companyia, David Sancho

El nou cicle Circ de Carrer portarà a Cambrils una vintena d’artistes i més de 240 representacions d’espectacles aquest estiu. El centre del Port –al costat del Nàutic–, la plaça de Mossèn Joan Batalla i la platja de l’Ardiaca seran els tres escenaris d’aquesta mostra de clown i circ.
La programació, organitzada per la companyia Passabarret i el Patronat de Turisme de Cambrils, oferirà diverses actuacions diàries d’un màxim de 30 minuts entre les 20:30 i les 23:30 hores des d'avui 1 de juliol i fins el proper dia 31 d’agost. Una de les característiques més innovadores de la iniciativa és el sistema de pagament conegut com “a la gorra” o Pay After Show. És a dir, que el públic paga directament a l’artista si li ha agradat el que ha vist.

L’alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau, i el representant de la companyia, David Sancho, van signar ahir el contracte per posar en marxa el cicle. També hi va assistir el regidor de Turisme, Xavier Martí.

Comenta aquest article