Societat

Els Messengers i el Cor Gospel Cambrils protagonitzen el concert de Sant Pere

Per Redacció

Actuació dels Messengers, ahir al vespre al pàrquing del parc del Pescador

La diada festiva de Sant Pere es tancava, ahir al vespre, amb un concert de gospel al pàrquing del Parc del Pescador. El concert el van protagonitzar els Messengers i al Cor Gospel Cambrils. Primer que tot van actuar els Messengers, un dels grups finalistes del programa musical de TV3 "Oh Happy Day" que van fer vibrar al nombrós públic que omplia el recinte.

Després del grup barceloní, van actuar els de casa, el Cor Gospel Cambrils, en el que representava el seu primer concert dalt d'un gran escenari gran. El grup, dirigit per Laia Boixadòs, va oferir un repertori amb peces clàssiques de gospel combinat amb temes propis en català, com ara "Ensenya'm", composat per la pròpia Laia Boixadós. Segons ha explicat Laia Boixadòs a revistacambrils.cat, "estem apostant pels temes propis. De cara al setembre introduirem més temes propis i arranjaments d'altres temes, com ara diferents adaptacions de cançons de la Nina Simon".
El Cor Gospel Cambrils va comptar, ahir, amb 16 cantaires i tres músics, una bateria, un baix i un piano, dirigits per Laia Boixadós. El Cor Gospel està obert a noves incorporacions. Qui hi estigui interessat s'ha de posar en contacte a través del mail laiaboixados@gmail.com o a través del telèfon 620 506016 (Laia Boixadós).

Comenta aquest article