Informació general

L'Escola d'Adults tanca, avui, el període de preinscripcions

Per Redacció

Avui dilluns, finalitza el termini de les preinscripcions del Centre Municipal de Formació d’Adults Rosa dels Vents de Cambrils pels següents ensenyaments: Cicle de Formació Instrumental (Primària per a adults), Graduat d’Educació Secundària per a persones adultes (GES), Curs de Formació Específic per a l’Accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà (CAM) i Curs de Preparació a les Proves d’Accés a Grau Superior. L’horari de preinscripció és de 9:30 a 13:30. El dia 11 de juliol es publicaran les llistes dels alumnes admesos i els que resten en espera de cada ensenyament. La matrícula es realitzarà entre el dies 2 i 5 de setembre.

Pel proper curs 2014-2015 es preveu mantenir l’oferta d’ensenyaments del curs actual incrementant significativament el nombre de places del primer nivell d’Instrumental. Per altra banda, es posarà en marxa el projecte de reutilització de llibres pel curs de Graduat en Educació Secundària, de manera que els alumnes podran beneficiar-se de l’ús de material a baix cost.

El període de preinscripció als Ensenyaments Inicials (Informàtica, Anglès, Català i Castellà) s’obrirà el mes de setembre.

Comenta aquest article