Informació general

La Cooperativa Agrícola recull el diploma acreditatiu com a Millor Oli d'Oliva Verge Extra d'Espanya 2013-2014

Per Redacció

Jaume Baiges va recollir el diploma acreditatiu aquest passat dimecres a Madrid

Aquest passat dimecres, a Madrid, va tenir lloc l'acte de lliurament dels premis als millors olis d'oliva Verge Extra d'Espanya de la campanya 2013-2014. El president de la Cooperativa Agrícola i Caixa Agrària de Cambrils –Jaume Baiges– va rebre, de mans de la ministra d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient –Isabel García Tejerina–, el diploma acreditatiu com a Millor Oli d'Oliva Verge Extra d'Espanya en la categoria de Fruitats Madurs.

Durant el lliurament del premi es va llegir el veredicte del concurs que destacava: "L'oli verge extra de la Cooperativa Agrícola i Caixa Agrària de Cambrils és un oli afruitat intens d'oliva madura. S'hi troben notes d’ametlla, poma i plàtan madur, així com sensacions que recorden la canyella, el cacau i la vainilla. En boca es dolç i ametllat, tot el conjunt és molt harmoniós, suau i equilibrat".

La ministra va parlar dels olis premiats i del sector a l’Estat Espanyol i va assegurar que l’acció del Ministeri és "impulsar l’enorme potencial de l’oli d’oliva, un producte saludable, amb la previsió que el consum creixerà a tot el món". També va fer referència a la nova campanya de divulgació de la dieta mediterrània als escolars i la campanya a l’hoteleria informant sobre la  prohibició de reomplir les setrilleres.“.

La Cooperativa rep la distinció per quarta vegada

Per la seva part, el president de la Cooperativa va explicar que el fet de que s’hagi aconseguit aquest primer premi dos anys seguits demostra la regularitat en la qualitat de l’oli cambrilenc. Recordem que la Cooperativa de Cambrils ha aconseguit aquest guardó en 4 ocasions a les campanyes 2005-2006, 2007-2008, 2012-2013 i 2013- 2014.  La Cooperativa Agrícola de Cambrils consolida amb aquest reconeixement el seu lideratge en qualitat.

Comenta aquest article