Societat

El periodista cambrilenc Josep Capella guanya el Premi Cronista Parlamentari de l'Any

Per Redacció

Josep Capella amb el premi Cronista Parlamentari de l'Any, lliurat aquest passat dimecres al vespre

El periodista cambrilenc Josep Capella, delegat de TV3 a Madrid, ha estat el guanyador del Premi Cronista Parlamentari de l'Any que ha atorgat per primera vegada l'Associació de Periodistes Parlamentaris (APP), després de la votació feta entre els socis d'aquesta associació. El premi es va lliurar en la Festa d'Estiu que l'APP va celebrar aquest passat dimecres 25 de juny. En aquest acte, a més, es van lliurar els premis Imatge del Parlament i el de Relat Parlamentari, tots dos en la seva vuitena edició. El premi Cronista Parlamentari de l'Any estava dotat amb 2.000 euros.
Segons ha explicat Josep Capella a revistacambrils.cat, l'atorgament del premi ha suposat una sorpresa per a ell, "no m'ho esperava ja que es presentava candidatura al premi. Han estat els companys periodistes de l'APP qui m'han votat. A més, enguany, era la primera edició d'aquest premi".

Josep Capella ha desenvolupat la major part de la seva carrera professional a Madrid on actualment és el delegat de TV3, càrrec que ocupa des de l'any 1998. Anteriorment havia estat delegat a Madrid, també, de Catalunya Ràdio i del diari Avui. En la seva tasca professional a la capital de l'estat, Capella s'ha dedicat bàsicament, a la informació política. D'altra banda, Josep Capella és membre de l'Associació Cultural Revista Cambrils i col·laborador de Revista Cambrils.
El periodista cambrilenc va fer un parlament un cop rebut el premi

Comenta aquest article