Societat

L'espai del Menut "Saltirons" celebra la festa de cloenda del curs 2013-2014

Per Redacció

Foto de grup dels nens i pares que han participat enguany a les activitats de l'espai "Saltirons"

L’Espai del Menut “Saltirons” va celebrar, el passat 19 de juny, l’acte de cloenda del curs 2013-2014 amb la participació de les famílies inscrites. La festa va tenir lloc a les dependències del Centre Alba (on es realitzen les activitats del servei adreçat a la petita infància i les seves famílies) i va consistir en un petit refrigeri, el lliurament dels treballs realitzats durant el curs escolar i l’acomiadament del curs.  

Aquest curs ha comptat amb la participació de 68 famílies que han pogut fer les activitats socioeducatives, formatives o lúdiques que s'han concentrat en un dia setmanal. L'espai familiar està dirigit a nens de 0 a 3 anys –no escolaritzats– i també fa el servei d'acompanyament entre els pares i mares que tenen els dubtes del dia a dia. Al llarg d'aquests anys, l'espai del menut "Saltirons" també s'ha consolidat com un nou espai de referència per a les famílies nouvingudes.

Espai de Conciliació Familiar

Complementant la tasca realitzada al servei Saltirons, i dins també del Programa d’Atenció a la Petita Infància, cal fer esment de les dades assolides a l’Espai de Conciliació Familiar, el servei de guarda puntual destinat a donar temps personal a les mares i pares amb infants a càrrec iniciat el passat mes de setembre en substitució de l’anterior servei Minuts Menuts. En total  42 famílies han fet ús d’aquest espai, que ha atès directament a 50 infants.

Comenta aquest article