Informació general

La regidoria de Governació controla la velocitat dels vehicles en diferents carrers del Barri Antic

Per Cristina Sierra

Els operaris de la brigada van instal·lar la unitat de control de velocitat al carrer de Sant Plàcid, a principis de juny

La regidoria de Governació està realitzant un estudi per controlar la velocitat dels vehicles en diferents carrers del Barri Antic. L'estudi, que es va iniciar a principis d'aquest mes de juny, consisteix en instal·lar diferents unitats que controlen la velocitat dels vehicles. La primera unitat es va ubicar al carrer de Sant Plàcid durant una setmana i, a principis d'aquesta, la unitat s'ha instal·lat al carrer de les Creus. Cal apuntar que la unitat indica la velocitat recomanada a l'hora de circular pel carrer i, si el cotxe sobrepassa els 20 km/h, el panell informatiu mostra una emoticona d'una cara enfadada.

Segons fonts del consistori, aquest estudi permetrà "controlar i estudiar el nombre de vehicles que circulen pels carrers principals del Barri Antic, així com determinar la velocitat mitjana dels vehicles que hi circulen". Durant aquestes primeres setmanes d'estudi, s'ha detectat que els vehicles han reduït la seva velocitat al seu pas pels carrers on s'ha instal·lat la unitat de control. Des del consistori han apuntat que la unitat s'instal·larà en tres carrers més del Barri Antic durant aquests mesos d'estiu.

Comenta aquest article