Pere Ferrando aconsegueix el quart lloc en salt d'alçada en el Campionat d'Espanya Màster, disputat a Huelva

Pere Ferrando en la prova de llançament de disc, en la que va quedar en vuitena posició

El passat cap de setmana es va disputar a l’Estadi Municipal d’Atletisme de Huelva el Campionat d'Espanya Màster individual a l’aire lliure. El Club Atletisme Cambrils va estar representat per Pere Ferrando, que assolia el 4t lloc al salt d'alçada igualant la millor marca de la temporada superant el llistó situat a 1.38 m. També participava a la prova de llançament de disc on era 8è. amb un millor llançament de 27.74 m. i a la prova de salt de llargada on assolia la 7a. posició amb un millor salt de 3.88 m.Tres posicions de finalista molt meritòries que han d'ajudar a la seva preparació de cara al Campionat d'Europa que s'ha de disputar a Esmirna (Turquia) a finals d'agost.

Jaume Pujals llençant la javelina

Campionat de Catalunya Cadet

Diumenge passat va tenir lloc la Fase Final del Campionat de Catalunya cadet a l'estadi d'atletisme de Lloret de Mar. Es tractava de la jornada de tarda que va haver de ser suspesa la setmana anterior a Vic per la pluja. Per part del Club Atletisme Cambrils hi va participar Jaume Pujals a la prova de llançament de javelina, assolint la 10a. posició amb un millor intent de 29.23 m.

Montse Rovira entrant a la línia de meta en la prova de 5 km. de la Canonja

5 Km  de la Canonja

Diumenge  passat també es va disputar la cursa de 5 i 10 km de La Canonja. Alguns dels corredors de fons del Club Atletisme Cambrils s'hi van desplaçar per a participar a la cursa de 5 km. Concretament van ser la Montse Rovira, l'Anna Rovira i el David Soto.
La Montse va quedar segona amb un temps de 21'16" i l'Anna quarta amb 22'07", registre que suposava una millora de la seva marca personal. A l'apartat masculí, David Soto arribava a meta en la cinquena posició amb un temps de 17'56", que significava un nou rècord de Cambrils.