Esports

Els patinadors del CP Cambrils celebren el Festival d'estiu

Per Redacció

Patinadors i patinadores del CP Cambrils

El passat diumenge 22 de juny al matí, al Palau Municipal d'Esports, va tenir lloc el festival d’estiu del CP Cambrils, en el que van participar tots els patinadors i patinadores que actualment formen part del club, des dels més petits d’iniciació fins als patinadors que componen el grup de competició i les del grup de xou.

El festival va consistir en una petita coreografia de cada grup. A més els dos grups de xou del club, el d’iniciació i el de competició, també van executar les seves coreografies, "Constel·lacions" i "Sense límits", i un grup format per algunes de les patinadores d’iniciació van executar la coreografia "Bruixes". Per altra banda, tres de les monitores del club, la Marta, la Rebeca i la Patrícia van fer una petita coreografia per animar la festa. Per la seva banda, els patinadors  de competició van executar el seu programa curt.

Tot i això, la temporada pels patinadors i patinadores no ha acabat. Aquest proper cap de setmana, nou dels patinadors del club –Núria Besiròvic, Laura Martínez, Carla Herrera, José Luis Montull, Maria Carbó, Núria Cardona, Laia Gavaldà, Itziar Rofes i Sheila Hurtado– participaran al Campionat Territorial benjamí, aleví i infantil que tindrà lloc a Reus i que és classificatori pel Campionat de Catalunya en cada categoria. Aquesta és la primera vegada, el CP Cambrils compta amb tants patinadors de competició d’aquestes categories corresponents als patinadors de menys edat, la qual cosa indica que el nivell dels patinadors locals és cada cop superior.
Per altra banda, la patinadora Alba Muñoz també participarà aquest proper cap de setmana al Campionat d’Espanya cadet que es disputarà a Parets del Vallès.

Des del club, volen desitjar-los molta sorts a tots ells, així com felicitar a tots els patinadors del club pel seu treball i esforç constant, i encoratjar-los a seguir entrenant i a seguir gaudint d’aquest esport.

Comenta aquest article