Esports

Es disputa el Campionat d'Espanya de seleccions territorials de futbol sala sub-18 entre Salou i Cambrils

Per Redacció

A partir d'avui, i fins al proper diumenge 28, es disputarà el Campionat d'Espanya de seleccions territorials de fubol sala en categoria sub-18 entre les poblacions de Salou i Cambrils. El Pavelló Municipal d'Esports de Salou acollirà els partits dels grups segon i quart, en els quals estan enquadrades les seleccions de la Comunitat Valenciana, Extremadura, Aragó i Melilla (en el grup segon), i Andalusia, País Basc, Catalunya i Navarra (dins del grup quart).

En el Palau Municipal d'Esports de Cambrils es jugaran els partits del grup primer amb els equips de Canàries, Galícia, Castella i Lleó i Castella la Manxa; i els del grup tercer, amb la participació de Ceuta, Múrcia i Madrid.

A partir d'avui i fins divendres 26 es jugaran els partits classificatoris entre els diferents equips, a les 11 hores, a les 17 hores i a les 19 hores al pavelló de Cambrils.

Dissabte es disputaran les dues semifinals al Pavelló Municipal d'Esports de Salou, entre el guanyador del grup tercer contra el guanyador del grup segon a les 10 hores, i la segona semifinal que enfrontarà el guanyador del grup primer contra el guanyador del grup quart, a les 12.15 hores.

La final del campionat es disputarà diumenge a les 11.30 hores al Pavelló Municipal d'Esports de Salou.

Comenta aquest article