Esports

Es disputa la Copa Ciutat de Cambrils organitzada pel CFS Mediterrani

Per Redacció

L'equip prebenjamí del CFS Mediterrani es va proclamar campió de la seva categoria

El passat 14 de juny, el CFS Mediterrani va organitzar la Copa Ciutat de Cambrils de futbol sala. Enguany, aquest torneig es va disputar a les dues pistes del Palau Municipal d'Esports i en un format de quatre categories: prebenjamí, benjamí, aleví i infantil. En total, hi van participar 24 equips de les lligues ACEFE i la Federació Catalana de Futbol –divisió Futbol Sala–. Cada equip quedava englobat en un grup de tres equips on només el primer accedia a jugar la final amb el campió de l’altre grup.

Victòria del CFS Mediterrani en la categoria prebenjamí

Durant tot el matí es van realitzar les competicions de les categories prebenjamí i benjamí. A la categoria dels més petits, el CFS Mediterrani no va donar opció als rivals del seu grup per a classificar-se per a la final en guanyar els seus dos partits de grup. A la final l’esperava el col·legi Elisabeth de Salou. A la final, el CFS Mediterrani va aconseguir la victòria proclamant-se campió per 3 a 0.

Victòria del col·legi Elisabeth de Salou en benjamí

En la categoria benjamí, la classificació per a la final es va pagar més cara. Es va haver de recórrer al gol average per decidir qui passava a la final al grup del CFS Mediterrani, on el Laguna va quedar fora només pel gol average en favor del col·legi Pi del Burgar de Reus, després de disputar un partit molt intents i molt emocionant. En l’altre grup, el col·legi Elisabeth de Salou va passar amb autoritat a la final, que a la postre va guanyar per un 4-3

La Vitxeta de Reus guanya en alevins

A la tarda va ser el torn dels alevins i infantils.  En la pista 2, el CFS Mediterrani disputava el partit inaugural de la seva categoria guanyant a l’escola Cambrils per un 3-1. Al mateix grup, el col.legi La Vitxeta de Reus, guanyava també el seu partit. Tot es va decidir en l'enfrontament directe entre els dos equips. Finalment, La Vitxeta va guanyar el partit i el seu passi a la final per un ajustat 1-2. A l’altre grup de la categoria, l'escola Guillem Fortuny va guanyar la classificació per a la final amb autoritat en guanyar els seus dos partits de grup. La final va ser molt emocionant i es va decidir des dels penals, després d’arribar al final del partit amb un empat a un gol. La loteria d’aquesta sort va donar com a campió La Vitxeta en estar més encertats en els llançaments de penal amb el resultat de 5 a 2.

El Miami FS venç en la categoria infantil

Pel que fa a la categoria infantil, els dos equips finalistes es van mostrar superiors als seus rivals de grup. A la final, el Miami FS es va mostrar superior que el Botarell i va guanyar la final per un clar 5 a 2.

Amb l’entrega de premis a la tarda es va concloure aquesta edició de la Copa Cambrils 2014. L'entrega de trofeus va anar a càrrec de l'alcaldessa –Mercè Dalmau– i el regidor d'Esports –Lluís Abella–.Durant el torneig, els pares i mares i jugadors del club van homenatjar a José Maria Beas i Juanan Jodar per la seva tasca i dedicació amb les categories de base del club.

Comenta aquest article