Societat

El Departament de Joventut engega el programa d’activitats d’estiu L’Estenedor

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'una competició d'skate organitzada a la pista del parc del Pinaret

El programa d’estiu l’Estenedor ofereix 15 activitats organitzades pel Departament de Joventut de l’Ajuntament i entitats de joves de Cambrils. Les propostes, adreçades a joves a partir de 12 anys, tenen com a norma general la diversitat de camps o espais d’interès juvenil, com l’oci, el joc, l’expressió artística o la música, entre d’altres.

La iniciativa forma part del Pla Municipal de Joventut de Cambrils 2012-2015 en l’àmbit formatiu, cultural i de lleure. Les activitats tenen un preu molt assequible que oscil·la entre els 3 i 30 euros o bé són gratuïtes. Tindran lloc a l’Ateneu Juvenil, la platja del Regueral i la pista d’skate.

El programa també inclou tres activitats gratuïtes que organitzen entitats de joves de Cambrils. Són el Concurs de Dj’s del 26 de juliol, el Musikastrum del 22 d’agost al passeig de les Palmeres i la Nit d’Artistes al Parc del Pescador el 23 d’agost.

Les altres activitats són els campionats de voley platja, futbol platja i skate Pàdel Intermig; el Pàdel surf, tres Campus tecnològics (robòtica Lego, programació amb scratch i Arduino: Do it yourself), les classes anglès de preparació del First Certificate, els tallers de bateria i guitarra, i l’acadèmia de creadors de Youtube.

Les inscripcions es poden fer a partir del 25 de juny a l’Ateneu Juvenil, al Punt d’Informació Juvenil, de dimarts a divendres de 10 a 14 hores i dilluns i dijous de 16 a 20h i de 9.30 a 14 hores.

Comenta aquest article