El Club Handbol Cambrils deixa escapar una gran oportunitat de passar a semifinals de la Copa Catalana

Per Xavier Solano

L'equip juvenil masculí del Club Handbol Cambrils va deixar escapar una gran oportunitat de passar a semifinals de la Copa Catalana en perdre per 32 a 29 davant l'equip barceloní del SAFA Horta. El partit va estar dominat en tot moment pels cambrilencs, que van portar el pes de la primera part i van anar guanyant de 4 gols, pero a falta de cinc minuts per al final del partit els barcelonins van empatar el partit a 12 gols.

A la segona part, una sortida molt forta del SAFA va provocar moltes indecisions als cambrilencs i ja perdien en els primers minuts per 3 gols, però una gran reacció dels cambrilencs els va tornar a situar per davant en el marcador. La jugada clau va ser la exclusió del porter en els darrers minuts, però el Cambrils no va saber resoldre i no va fer cap llançament al porter, i van provocar dos contraatacs que els van fer perdre el partit.