Esports

El Club Escola de Judo Cambrils tanca la temporada amb una festa de final de curs

Per Miquel A. Díaz

Un moment de l'exhibició de judo feta al pavelló

El passat 15 de juny, al Palau Municipal d'Esports, es va celebrar la festa de final de curs dels judokes del Dojo Cambrils. Hi van participar uns 60 nens amb edats compreses entre els 4 i els 15 anys, i una gran afluència de familiars que van presenciar el treball tècnic que els judokes han desenvolupat durant el curs escolar. Els nens van fer diferents exhibicions d’exercicis físics, acrobàtics i tècnics per grups d’edats, exhibició dels tipus de caigudes i de tècniques de lluita al terra i de peus i van finalitzar amb una sèrie de combats d’exhibició.

L'equip de competició cadet va fer una exhibició de les tècniques de judo aplicades a la defensa personal amb una coreografia musical que va deixar bocabadats i impressionats a tots els assistents.
 Al finalitzar l’exhibició es va fer l’entrega dels diplomes de canvi de cinturons a tots els xiquets participants i es va oferir un refrigeri per a tothom.


Amb l’arribada de l’estiu el Club Escola de Judo Cambrils farà un parèntesis en els entrenaments de les categories inferiors (prebenjamí,benjamí i aleví) durant els mesos de juliol i agost.

Foto de grup dels judokes cambrilencs

Comenta aquest article