Esports

Els Vogadors s’enduen dues victòries a la segona regata de la Lliga Catalana de Llagut

Per Redacció

Un moment de la regata disputada en aigües de Lloret de Mar, el passat diumenge

El passat diumenge es va disputar a la platja de Sa Caleta a Lloret de Mar (La Selva) la 2a regata de la Lliga Catalana de Llagut, on els cambrilencs van participar amb set categories diferents. La regata es va iniciar puntualment a les 9 del matí, amb les mànegues classificatòries contrarellotge, que donen lloc a les diferents finals i que permeten també escollir el carrer per on participar. Com ve sent habitual, vent de garbí i una mar una mica picada va fer més complicada la remada i que els patrons s’esforcessin en buscar les onades amb el vent a favor per poder esgarrapar segons als equips contraris.
Tot plegat, la jornada va ser molt satisfactòria pels Vogadors, amb dues victòries, tres segons, un tercer i un quart lloc.

Bons resultats a la categoria absoluta

A la màxima categoria, la tripulació femenina, segona victòria consecutiva. Es va fer amb la primera plaça amb autoritat per davant de C Rem Santa Cristina, Rem Badalona i C Natació Badalona després d’haver aconseguit també la primera posició a la prova cronometrada.
Pel que fa a l’equip masculí, en que debutava un vogador i un juvenil, després d’haver aconseguit una tercera posició a la mànega classificatòria, van fer-se amb una meritòria segona plaça per darrere de C Rem Badalona, superant a C Rem Santa Cristina i C Nàutic Flix.

En categoria veterana, la tripulació femenina, va fer el quart millor temps a la crono i a la final, va poder guanyar una posició per darrere de C Rem Badalona i AVBM Torredembarra.
L’equip masculí, per la seva banda, després d’imposar-se a la cronometrada, en una final molt disputada, va entrar a només tres dècimes de C Natació Badalona i superant a Rem Arenys i a Capgrossos de Mataró.

Victòria del juvenil masculí

Una de les sorpreses de la jornada va ser la victòria de la tripulació juvenil masculí, que està formada majoritàriament per cadets i que van finalitzar la crono en primera posició, i un cop a la final, van repetir el mateix resultat entrant en primera posició per davant de C Natació Badalona, C Rem Pescadors i C Rem Santa Cristina.
Pel que fa al juvenil femení, amb una tripulació amb només dos juvenils i la resta cadets, van aconseguir repetir el bon resultat d’Arenys, fent la segona posició per darrere de C Nàutic Flix.
Finalment, a la categoria infantil, els més petits del club van fer-se amb la quarta posició final entrant per darrere de C Rem Badalona, Nàutic Móra d’Ebre i C Rem Pescadors.

Ara, la temporada de competició s’atura quasi un mes, fins el 13 de juliol, on es reprendrà la Lliga a Badalona amb la disputa de la tercera prova. Durant aquest període els clubs aprofitaran per afinar físicament i posar a punt els vogadors per afrontar les tres properes regates que es disputaran en un mes.

Comenta aquest article