Esports

El Cambrils Club d'Hoquei presenta quatre nous fitxatges per a la propera temporada

Per Berta Ruiz

Directius i jugadors del Cambrils Club d'Hoquei, ahir al Palau Municipal d'Esports

El Cambrils Club d’Hoquei va presentar, ahir al vespre al Palau Municipal d’Esports, les seves noves incorporacions de cara a la propera temporada 2014-2015. En una reunió encapçalada pel president del club –Julio Fernández–, els membres de la junta directiva, tècnics i jugadors, Fernández va voler llançar un missatge d’optimisme i d’il·lusió per afrontar el repte d’assolir l’ascens de categoria a la Nacional Catalana, la propera temporada. Als nous fitxatges els hi va prometre: “des de la junta no us fallarem, treballarem amb bon rotllo i bon feeling per aconseguir pujar de categoria que és el que tots volem i el que es mereix el Cambrils Club d’Hoquei”.

Quatre fitxatges per a la propera temporada

Com a noves incorporacions a l’equip hi ha Carlos Estrada –porter procedent del Lleida–,Victor Catalan –procedent del Vendrell, equip de l’OK Lliga–, Xavi Díez –procedent del Calafell, equip de l’OK Lliga– i Beto Casals –procedent de l’equip júnior del Reus Deportiu–. Segueixen a l’equip Robert Mena, August Villamayor, Arnau Moragas, Marcos Serrano, el cambrilenc Marc Nolla –porter que puja de la base del club– i Javi Sama.
Per contra són baixa per a la propera temporada, Francesc Arcos, Ricard Vidal i Joan Tàsies. A la banqueta s’hi incorpora com a nou entrenador Alfred Baiges qui va agrair a les noves incorporacions que hagin apostat pel projecte del Cambrils i hagin renunciat a categories de nivell superior. Per la seva part, el coordinador del club –Pere Roig– va comentar que la propera temporada se seguiran treballant intensament amb els equips de la base i, pel que fa al primer equip, s’ha optat per mantenir una base de jugadors consolidats amb el reforç de diferents posicions de l’equip, apostant pels joves jugadors amb projecció.

Objectiu prioritari: assolir l'ascens de categoria

Sobre el balanç d’aquesta darrera temporada –en la que l’equip ha acabat en la novena posició del seu grup de Primera Catalana amb 12 victòries, 4 empats i 14 derrotes–, el president del club –Julio Fernández– va valorar a revistacambrils.cat que s’han produït alguns canvis que han afectat al club i a la plantilla i, en alguns moments de la temporada, les nombroses baixes de jugadors també han influït en un campionat força irregular. No obstant això, segons va dir, “els jugadors la van treure endavant i, a falta de tres partits pel final de la lliga, ja havien assolit la permanència. Ara comencem un projecte molt ambiciós i tots els que sentim els colors del Cambrils desitgem l’ascens”.  

Acompanyant de Julio Fernández –president des del passat mes de març–, a la junta hi ha Emilio Rodríguez com a vicepresident, Josep Lluís Cid com a secretari, Jordi Fernández com a tresorer, Marce Rodríguez, Lourdes Rodríguez i Félix Villamayor com a vocals. Com a coordinador hi ha Pere Roig i com a delegats del primer equip hi haurà Miki Serrano i Félix Villamayor.

Comenta aquest article