Quatre medalles per als atletes del Club Atletisme Cambrils al campionat de Catalunya d'iniciació

Per Pere Ferrando

Núria Caballero, a l'esquerra de la imatge

El passat cap de setmana es va disputar la fase final del Campionat de Catalunya de les categories d'iniciació a l'estadi d'atletisme de Camp Clar. Per part del Club Atletisme Cambrils, set van ser els atletes que van participar en aquesta jornada final. El rendiment dels atletes locals va tornar a ser excepcional, destacant les quatre medalles assolides, dues d'argent i dues de bronze. El protagonista en aquest apartat va ser Jan Monserrate, que va guanyar dues medalles: una d'argent i una de bronze a més d'aconseguir marques personals a les dues proves on va participar. L'altra medalla d'argent va ser per a l'Eulàlia Català i la de bronze per a la Núria Caballero. A més, es van assolir tres posicions més de finalista. Això equival a dir que es troben entre els vuit millors atletes de Catalunya de les seves respectives categories i disciplines.
Dissabte es disputaven les proves en les categories benjamí, aleví i infantil a l'estadi d'atletisme de Camp Clar.

Categoria infantil:

Jan Monserrate participava al matí a la prova de llançament de pes. Amb un millor llançament de 10.72 m., que suposava marca personal, va assolir la medalla de bronze. Per la tarda prenia part al llançament de disc. Amb un millor intent de 30.39 m., amb el que també millorava la seva marca personal, assolia la medalla d'argent, quedant-se a pocs centímetres de l'or.

Núria Caballero participava al matí a la prova de salt de llargada. En la millor competició a nivell personal va millorar el rècord de Cambrils en 12 centímetres arribant als 4.74m., amb els que assolia la medalla de bronze. Per la tarda prenia part al triple salt. Una lesió a la cama esquerra va impedir que pogués competir al mateix nivell que pel matí. Assolia la 12a. posició amb un millor salt de 9.00 m.
D'aquesta manera va arrodonir una gran temporada on també va assolir una posició de finalista al Campionat de Catalunya de proves combinades.

Jennifer Molano participava al matí a la prova de llançament de pes, assolint la 5a. posició amb una marca personal de 9.99 m. Per la tarda prenia part a la prova de llançament de martell on assolia la 12a. posició amb un millor intent de 23.85 m.

Alevins:

Aina Sabater disputava la prova de salt de llargada, assolint la 13a. posició amb un millor salt de 3.68 m. Més tard disputava la 2a. semifinal de 60 m. tanques, assolint la 3a. posició i el passi a la final amb un temps de 10"58. A la final assolia la 4a. posició amb un temps de 10"47.

Benjamins:

Mia Linkert participava a la prova de salt d'Alçada, assolint la 10a. posició amb un millor salt de 1.00 m. Tanmateix, prenia part a la 1a. semifinal dels 60 m. llisos, on era 3a. assolint el passi a la final amb una marca personal de 9"56. A la final assolia la 6a. posició amb un temps de 9"85.

Jordi Bisatew Hospital participava a la prova de 1.000 m. llisos assolint la 12a. posició final amb un temps de 3`38”99 a 2 segons de la seva marca personal.

Diumenge era el torn dels cadets. La competició es va disputar a l'estadi d'atletisme Josep M. Pallàs de Vic.

Cadets:

Eulàlia Català prenia part, en primer lloc, a la prova de llançament de disc on assolia la 10a. posició amb un millor intent de 22.48 m. Posteriorment participava a la final de llançament de pes, on assolia el títol de subcampiona de Catalunya amb una marca personal de 10.69 m.

Jan Monserrate durant la prova de llançament de disc, on va obtenir la medalla d'argent