Esports

El programa FutbolNet de la Fundació FC Barcelona clou la seva segona edició amb xiquets cambrilencs

Per Redacció

El fi de curs es va fer al parc del Pescador, aquest passat diumenge al matí

Els xiquets que han participat a la segona edició del projecte FutbolNet de la Fundació FC Barcelona van celebrar, el passat diumenge al matí al parc del Pescador, el festival de fi de curs. L’acte de cloenda es va dur a terme entre les 9 i les 14 hores i va consistir en diferents partits de futbol en les dues pistes que es van s’instal·lar al parc. S'hi van aplegar una trentena de xiquets i xiquetes d'entre 9 i 16 anys que han format part de l'activitat, així com els seus amics i familiars.

Els objectius principals del projecte FutbolNet, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cambrils, és educar en valors i al mateix temps possibilitar l’accés a l’esport. Els nois i noies inscrits en l’activitat s’han trobat una vegada al mes, els dimecres i dijous de les 17:15 a les 19:15, per jugar a futbol al pati de l'edifici La Salle. L’atracció que genera la pràctica de l’esport, unit a la imatge del FC Barcelona arreu del món, facilita que els infants participin del projecte i que, a través de la pràctica del futbol puguin aprendre i adquirir una sèrie d’hàbits de convivència. El programa treballa valors com l'esforç, el respecte, el treball en equip, la humilitat i l'ambició.

L’activitat continua el mes de juliol

Al llarg de tot el mes de juliol, FutbolNet es desenvoluparà de forma coordinada i integrada amb les activitats d’estiu. Passarà a realitzar-se els dilluns, dimecres i divendres en sessions de dues hores, que es portaran a terme al Palau Municipal d’Esports, i es faran activitats conjuntes amb els nois i noies inscrits en les Cambrivacances i Vacances Esportives. Aquesta iniciativa és una de les propostes complementàries que s’oferiran en el marc del projecte Estiu Obert, dissenyat i organitzat per el departament de Benestar Social de l’Ajuntament de Cambrils, amb col·laboració del Departament de Benestar Social i Família, per tal de prevenir situacions de risc.

Comenta aquest article