Macarena López del CN Cambrils es proclama campiona de Catalunya d'Optimist

Macarena López, amb la copa de guanyadora del campionat de Catalunya de grup 3 d'Optimist

La regatista del CN Cambrils Macarena López es va proclamar campiona de Catalunya de grup 3 d’Optimist. La competició va tenir lloc aquest passat cap de setmana al Club Nàutic El Masnou i formava part del circuit català de la classe Optimist. La regatista cambrilenca aconseguia la primera posició després d’una competició molt disputada i en la qual hi participaven 88 regatistes.

Aquesta era la primera vegada que la Macarena López disputava un campionat de Catalunya. Va ser tot un repte després de l’any de preparació que ha fet juntament amb l’equip de G3 d’Optimist del Nàutic de Cambrils, dirigit per Pau Garcia i format pels 13 regatistes més petits del club. Al campionat hi van accedir els regatistes cambrilencs millor preparats, però la primera posició de Macarena López representa un triomf per a tot l’equip i el seu esforç. Amb aquesta competició, els regatistes del Club Nàutic de Cambrils Macarena López, Miguel Malo, Lucia Gascón, Jesús Gascón i Maria González també van assolir l'ascens al grup 2.