Informació general

Avui s'inicia la segona edició de la ruta "Cambrils, la Mar de Tapes"

Per Redacció

Cartell de la segona edició de la ruta de tapes

Des d'avui i fins el proper 22 de juny, 36 bars-restaurants cambrilencs participaran a la segona edició de la ruta "Cambrils, la Mar de Tapes". La campanya, promoguda per l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Cambrils, amb la col·laboració de l'Ajuntament i el patrocini d'Estrella Damm, té l'objectiu de donar a conèixer els establiments adherits i difondre la qualitat i varietat de l’oferta gastronòmica local.

Durant aquests deu dies de ruta, els bars participants oferiran la seva tapa i una beguda per 2.5 euros. Cal dir que, com a beguda, es podrà escollir entre una cervesa petita Estrella Damm o una canya. Des de l'associació s'espera poden superar la xifra de 100.000 tapes durant els deu dies de promoció. Podeu consultar els establiments participants i les seves tapes en el següent enllaç: http://lamardetapescambrils.com/restaurants

Per altra banda, enguany es triarà la millor tapa per votació popular. Els participants majors de 18 anys podran demanar una guia de la Mar de Tapes en qualsevol dels establiments participants i podran puntuar un mínim de 4 tapes per participar al sorteig  d’un dinar per a dues persones a qualsevol dels establiments participants.

Comenta aquest article