Societat

Els alumnes de 2n de batxillerat de l'institut Cambrils celebren el seu acte de graduació

Per Redacció

Ariadna Roca va rebre el premi de millor alumna de Batxillerat de mans de la professora Teresa Camats (foto de Francesc Hospital)

La sala d’actes de l’Institut Cambrils va acollir, el passat 16 de maig, l’acte de graduació dels alumnes de 2n de Batxillerat de la promoció 2012-2014. En primer lloc va intervenir el director del centre –Llorenç Porquer–, qui va remarcar, en el seu discurs de benvinguda, el valor de l'aprenentatge continuat, sense deixar que el més important és ser feliç i realitzar-se com a persona i que a partir d'ara emprendrien un nou camí ple d'emocions i que marcaria les seves vides, fent notar que aquí sempre tindrien un lloc on tornar i retrobar-se.

A continuació, diferents alumnes van actuar davant de la sala plena de familiars, amics i professors que s’aplegaven a la celebració. La presentació va anar a càrrec de Maria Pentinat i Roger Solà. Després van seguir les actuacions dels alumnes de 2n Bat A, interpretant "Oh Happy day", els poemes recitats de Bartomeu Pòrcel a càrrec d'Àlex Moya, Marco Stranieri i Aleix Capella. Tot seguit Irene Domènech va recitar poemes d'Antonio Machado. Clara Borgen va interpretar la cançó "Roar" i Patrícia Muñoz va acabar amb "Reflexions". Seguidament es va projectar el muntatge audiovisual d'activitats.

Ariadna Roca, l'alumna amb millor nota de la promoció anterior

L'acte també va servir per lliurar el premi a l’alumna que va treure millors resultats acadèmics en la promoció anterior durant l’etapa del batxillerat. En aquest cas, la premiada va ser Ariadna Roca, que va assolir en la seva etapa de batxillerat la nota final de 9,91 en la modalitat científica. El premi va ser entregat per la coordinadora de Batxillerat, Teresa Camats. Ariadna Roca va destacar en el seu discurs "la necessitat d'equivocar-se per aprendre i el fet de no tenir por de perseguir els vostres somnis per tal de ser feliços...".

Seguidament, les tutores Loli Gil i Amparo Moragues van fer els seus respectius parlaments on van constatar la fi d'una etapa amb el que això comporta i el començament d'una nova plena d'emocions i experiències. Tot seguit es va projectar el vídeo "Ens hem fet grans!" (tota una tradició) i després es va fer el lliurament de les orles dels graduats, per continuar la finalització del acte amb un refrigeri al propi institut i prolongar la celebració en un restaurant de Cambrils, on es va allargar la festa fins ben entrada la nit.

Comenta aquest article