Informació general

El programa "Reforça't amb nosaltres" clou el curs amb 62 alumnes

Per Redacció

L'alcaldessa i la regidora de Benestar Social van assistir a l'acte de cloenda, aquest passat dilluns

El programa “Reforça’t amb nosaltres” de Cambrils va celebrar, aquest passat dilluns a la tarda, l’acte de cloenda del curs 2013-2014 al Centre les Basses. El servei, creat l’any 2001 pel departament de Benestar Social, Salut i Família de l’Ajuntament de Cambrils, compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya. Enguany el projecte ha crescut significativament i els 11 voluntaris han ajudat a un total de 62 alumnes, més del doble dels 27 del curs anterior.

La iniciativa s’emmarca en el Pla d’Inclusió Social de Cambrils i més concretament en l’eix dedicat a l’èxit escolar. L’objectiu és donar resposta a infants i adolescents de Cambrils que tinguin necessitat de rebre reforç escolar, complementari al de l'escola i al suport que poden donar-los les famílies, a més de mostrar interès i compromís per l'assistència a les sessions.

“Reforça’t amb nosaltres” es realitza de manera coordinada amb els centres educatius de Cambrils, que són qui valoren i prioritzen els destinataris d’entre els seus alumnes. Les sessions de reforç es realitzen de manera de manera distribuïda: en el cas d’Educació Primària, el suport es realitza a les mateixes escoles per permetre una major facilitat d’accés al servei per als alumnes i les famílies, una millora de la conciliació de la vida familiar i una optimització dels espais municipals existents. En el cas d’Educació Secundària, les classes es porten a terme a diferents edificis municipals amb l’objectiu de descentralitzar i realitzar les sessions als equipaments més pròxims a l’institut de referència de cada alumne, a més d’afavorir el coneixement de les instal·lacions per part dels grups d’adolescents i fomentar-ne el seu ús.

Comenta aquest article