Informació general

La qualitat de l'aigua de les platges cambrilenques és excel·lent segons l'ACA

Per Redacció

Imatge d'arxiu de la platja del Regueral

Cambrils comença la temporada d’estiu amb una qualitat d’aigua excel·lent a totes les platges. L’últim informe setmanal de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) valora la qualitat sanitària amb la màxima puntuació. Les anàlisis tenen en compte els nivells microbiològics de l’aigua, que a Cambrils estan en un nivell òptim que, actualment, permet assolir la qualificació l’excel·lent. Les platges analitzades són les de Cap Sant Pere, Vilafortuny, Esquirol, Cavet, Prat d’en Forès, l'Horta de Santa Maria, la Llosa, l'Ardiaca i la Dorada.

Parcs aquàtics

A més de la bona qualitat de l’aigua, Cambrils comptarà enguany amb nous atractius d’esbarjo. Concretament s’instal·larà un parc aquàtic flotant a la platja Prat d’en Forès i llits elàstics a les platges del Regueral i de l'Horta de Santa Maria. L’objectiu és ampliar l’oferta turística familiar de Cambrils i millorar l’experiència dels visitants.  

Inici del servei de socorrisme

D’altra banda, aquesta temporada s’allargarà el servei de prevenció d’accidents, vigilància, salvament i socorrisme a les platges del municipi. Aquest proper dissabte, 14 de juny, ja es començarà a prestar el servei, que s’oferirà de forma continuada fins el 15 de setembre i els caps de setmana dels dies 20 i 21 i 27 i 28 de setembre.

Comenta aquest article