Esports

Els regatistes cambrilencs Rupert Harvengt i Pep Nogués, subcampions de Catalunya de catamarans

Per Redacció

Els regatistes cambrilencs van aconseguir la segona posició al campionat de Catalunya de catamarans

Els regatistes cambrilencs Rupert Harvengt i Pep Nogués es van proclamar subcampions de Catalunya de catamarans, aquest passat cap de setmana, en la disputa del campionat organitzat pel Club Vela Platja Llarga de Tarragona. La competició, que va incloure les classes A, fórmula 18, Hobie Cat 16, Hobie Cat 15 i Intersèries, va arrencar el dissabte al matí amb una vintena de catamarans i es va cloure diumenge després de dos dies de temps variable. Durant la jornada de dissabte, amb molt de vent, es van poder disputar les tres proves previstes, mentre que diumenge va fer menys vent i només se'n va poder disputar una.

Rupert Harvengt i Pep Nogués quedaven segons en la classe Hobie 16, seguits pels també regatistes del Club Nàutic Cambrils Joan Vila i Àngel Abardia. Esponey i Jorge Garcia, també del club cambrilenc, quedaven sisens. En la classe F18, la tripulació formada pels cambrilencs Josep Ribé i Albert Armengol, quedava en la setena posició.  

Setena posició al campionat de Catalunya d'Optimist

D’altra banda, el Club Nàutic Cambrils també va estar present al Campionat de Catalunya d’Optimist G1 per equips organitzat pel Club Nàutic Calella. En aquesta competició hi prenia part l’equip cambrilenc format pels regatistes Alicia Fras, Nil Subirats, Sergi Sevil, Lluís Fargas i Laia Vallverdú. Cal destacar que era l’equip més jove classificat per aquesta regata. La competició la disputaven els vuit millors equips de Catalunya, fet pel qual els de Cambrils ja se sentien premiats. Va ser una regata molt disputada que els va servir per mesurar les forces amb els seus rivals més directes. Finalment, l'equip cambrilenc va quedar en la setena posició, mentre que la primera posició va ser per a l'equip de  el Balís.

Comenta aquest article