Esports

Sis podis per als Vogadors de Cambrils a la primera regata de la Lliga Catalana de Llagut

Per Redacció

L'equip sènior femení va quedar en primera posició

Aquest passat diumenge es va disputar la primera regata de la X Lliga Catalana de Llagut a la platja de La Picòrdia d’Arenys de Mar (El Maresme) en la que s’iniciava la temporada de rem en la modalitat de llagut català. Els Vogadors de Cambrils hi van participar en set categories, assolint uns bons resultats en línies generals. La jornada va venir marcada pel bon estat de la mar tant a les tandes classificatòries com a les finals, fet que va permetre finalitzar la regata dins de l’horari previst.

Victòria en categoria absoluta femenina

En la categoria absoluta femenina, la tripulació cambrilenca no va començar amb bon peu ja que a la prova cronometrada van ser penalitzades amb 10 segons per no respectar una boia però tot i així, van poder classificar-se en 4a posició i per tant, entrar a la final A. Un cop allà, es van imposar a Capgrossos Mataró, CNatació Badalona i CN Bétulo. Pel que fa a la tripulació masculina, després d’aconseguir el 2n millor temps a la crono, un cop a la final van entrar en tercera posició final darrere de CNatació Badalona i Rem Badalona.
En la categoria de veterans, la tripulació femenina, tant a la tanda classificatòria com a la final, van entrar en tercera posició per darrere de Rem Badalona i AVBM Torredembarra. Pel que fa a la tripulació masculina va repetir el mateix resultat que a la prova cronometrada, és a dir, van finalitzar en tercera posició darrere CR Arenys i C Natació Badalona.

Bon inici de les categories inferiors
 
Pel que fa als més petits, a la categoria infantil, on hi havia molta canalla que participaven per primer cop en una regata van fer-se amb la quarta posició final per darrere de CN Flix, CNatació Badalona i CN Móra d’Ebre. En la categoria juvenil, la tripulació femenina, formada majoritàriament per cadets, va entrar en una meritòria segona plaça per davant de CNatació Badalona, després d’haver fet el tercer millor temps a la cronometrada. Finalment, la tripulació juvenil masculí, a la sèrie cronometrada van fer el tercer millor temps i cop a la final, van entrar en 2a posició darrere de CNatació Badalona.

Com a anècdota, hi va haver tres vogadores cambrilenques que van participar en una tripulació mixta en categoria veterà femení, formant part de CR Santa Cristina, les quals, van acabar en 7a posició final.

La propera regata es disputarà el proper diumenge 15 de juny, a la platja de Sa Caleta a Lloret de Mar (La Selva) on els Vent d’Estrop volen continuar amb la línia de bons resultats encetada en aquesta primera regata.

Comenta aquest article