Societat

L'associació Cambrils Solidari farà un nou recapte d'aliments aquest mes de juny

Per Redacció



Cartell del recapte solidari d'aliments
L'associació Cambrils Solidari estarà present, dos caps de setmana d'aquest mes de juny, a les portes d'alguns dels establiments comercials que han volgut afegir-se a la iniciativa de l'associació: informar els clients de la tasca que desenvolupa Cambrils Solidari i la possibilitat de fer donacions d'articles comprats in situ. Els productes recollits –aliments, productes d'higiene i de la llar– aniran destinats a famílies de Cambrils necessitades.

La primera recollida tindrà lloc als supermercats Plus Fresc (carrer de les Balears) i de Vilafortuny (carrer de Mas de Clariana, 56), els dies 6 i 7 de juny (demà divendres a la tarda i dissabte durant tot el dia). Posteriorment, els dies 21 i 22 de juny, el recapte tindrà lloc a l'hipermercat Esclat.

Cambrils Solidari fa una crida als simpatitzants de l'associació que vulguin contribuir amb la causa, ja sigui fent la compra als supermercats anomenats o bé com a voluntaris en el recapte. Cambrils Solidari  agraeix el compromís reiterat de Plus Fresc i l'hipermercat Esclat amb amb les famílies desfavorides del municipi. L'associació confia en la gran resposta dels cambrilencs i cambrilenques, que sempre s'han  
mobilitzat en les convocatòries de recaptes i d'altres esdeveniments solidaris organitzats fins ara.

Comenta aquest article