Esports

El regatista Miguel Cairo es proclama campió de Catalunya en la classe Optimist

Per Redacció

Selecció catalana que participarà al Campionat d'Espanya d'Optimist

El regatista del CN Cambrils Miguel Cairo va guanyar el campionat de Catalunya de la classe Optimist en el grup 2. El campionat, que va arrencar l'anterior cap de setmana, es va cloure aquest passat a les instal·lacions del Club Nàutic Arenys de Mar. El regatista cambrilenc ja va liderar la regata el primer cap de setmana de competició i va seguir amb els bons resultats en aquest segon, proclamant-se campió absolut. La competició a Arenys va ser la cloenda de la temporada, iniciada el passat mes de setembre, i que s'ha anat celebrant a cadascun dels clubs de vela catalans que participen al circuit.
D’altra banda, els regatistes locals Alicia Fras i Nil Subirats, en la categoria d’Optimist del grup 1, van ser escollits per formar part de la selecció catalana juntament amb 15 regatistes més. El grup representarà Catalunya al Campionat d'Espanya d'Optimist.

V Gran Premi CN El Masnou

Per un altre costat, aquest passat cap de setmana també es va disputar el V Gran Premi CN El Masnou per a les classes: Europa, Laser Standard, Radial i 4.7. El CN Cambrils va obtenir tres primers llocs i una segona posició: Alberto Guillén quedava primer en làser standard; Mon Cañellas guanyava en làser radial i Marcelo Cairo es proclamava vencedor en 4.7, seguit de Miriam Oliva, que era segona, mentre que Leandre Garcia assolia la quarta posició en la mateixa classe.

Marcelo Cairo va aconseguir la primera posició al campionat de Catalunya de la classe Optimist

Comenta aquest article