Societat

El Pescao, protagonista del concert jove de la Fira

Per Redacció

Un moment de l'actuació de El Pescao, el passat divendres

El Palau Municipal d'Esports va acollir, divendres a la nit, el concert jove de la Fira Multisectorial de Cambrils, organitzat pel Departament de Joventut. Prop de 700 persones, segons fonts municipals, no es van voler perdre les actuacions dels grups locals Zero i No Apto i del cantant madrileny El Pescao.

Els cambrilencs Zero van ser els encarregats d'escalfar l'ambient amb una actuació de rock-pop, combinant cançons pròpies amb versions. La banda, formada per Alexandre, Albert, De Garay, Gerard Salvadó i Adrià Triviño, té previst treure el seu primer àlbum aquest mes de juny.

El Pescao, cap de cartell del concert

El cap de cartell del concert era El Pescao, que va actuar just després dels Zero. El cantant, guitarrista i compositor madrileny David Otero, exemembre del grup de pop El Canto del Loco, va cantar alguns dels seus èxits com "Buscando el sol" o "Castillo de Arena", inclosos en el seu primer disc solista "Nada Lógico", del qual n'ha venut més de 30.000 còpies. El madrileny va acabar el concert fent-se una foto amb el públic que omplia el pavelló.

Els darrers en actuar van ser els No Apto, que van presentar els nous temes del seu quart disc i també van tocar els èxits dels anteriors discos. Els germans Raúl, Aleix i Erik López i Anabel Folch, recentment incorporada al grup, iniciaran properament una gira per Espanya, Mèxic i Estats Units.

Cal dir que la barra del concert jove va anar a càrrec de l'Agrupament Escolta Gent de Mar.

Un altre moment del concert de David Otero, que va presentar els èxits del seu primer disc

Comenta aquest article