Ingredients [per a 4 persones] 250 g espaguetis 1 llimona 2 grans dall julivert 2 fulles de llorer pebre negre un grapat davellanes tomaca natural sal i sucre
Preparació Escalfem
laigua en una olla gran i hi tirem un parell de cullarades doli
doliva, una de sal i un parell de fulles de llorer. Mentre arrenca el
bull, fem una picada dall i julivert i piquem un grapat davellanes.
Ratllem unes quantes tomaques i els sofregim a foc lent. Hi tirem un
polsim de sal i un de sucre, per treure lacidesa de la tomaca. Un cop
tenim la tomaca a punt, hi afegim la picada davellanes i al cap de
pocs minuts la picada dall i julivert. Reservem la salsa que hem fet.
Posem els espaguetis a bullir i els retirem al cap de 9 minuts. Un cop
llestos hi afegim la salsa de tomaca al gust i un cop al plat qui ho
vulgui hi pot afegir un polsim de pebre.
Atenció: com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un
servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació