Esports

El CB Cambrils aconsegueix la permanència en un vibrant tercer partit

Per Redacció

Molts afeccionats es van donar cita en aquest partit per animar al CB Cambrils

Un moment del partit entre el CB Cambrils i el CN Tàrrega

Bàsquet

CB Cambrils 70 - CN Tàrrega 65


Missió acomplerta. El CB Cambrils es va imposar al CN Tàrrega en el tercer i decisiu partit i això li permet mantenir la categoria un any més. Així doncs, el CB Cambrils continuarà a la Segona Catalana mentre que el CN Tàrrega baixa a Tercera Catalana. El partit va ser molt intens i amb molts nervis per part dels dos equips. El CB Cambrils sempre va anar per davant en el marcador i va arribar a tenir un avantatge de 17 punts però en el quart període, el resultat era força ajustat, amb diferències de quatre punts, i qualsevol cosa era possible. El Cambrils va estar més centrat i es va endur la victòria la qual cosa va ocasionar un esclat d'alegria entre l'equip i l'afició. Cal dir que l'incansable suport dels aficionats va tornar a ser decisiu per empènyer l'equip durant tot el partit.
El CB Cambrils tanca la temporada amb un balanç de 11 partits guanyats i 19 de perduts.

Futbol

Segona Catalana

Canonja 0 - FC Cambrils 1

Victòria del Cambrils a casa de la Canonja, en un partit on els cambrilencs van tenir moltes ocasions de gol. Al minut 43, Sergio avançava el Cambrils al marcador, resultat amb el qual va acabar la primera part. Al segon temps, els cambrilencs no van afluixar el ritme i la Canonja va perdre dos jugadors al minut 47 (doble targeta groga) i al minut 47 (vermella directa), un fet que el Cambrils no va poder aprofitar.

El Cambrils acaba la temporada en cinquena posició començant per la cua i en situació de possible de descens. Fins al darrer moment, els cambrilencs s'han jugat la permanència a Segona Catalana amb el Perelló, que va perdre el darrer partit i s'ha situat directament en la zona de descens. A hores d'ara, el Cambrils està pendent del Morell, segon classificat de la categoria, que ha de jugar la fase de promoció per ascendir a Primera Catalana. Si el Morell guanya la fase de promoció, el Cambrils se salvaria i es mantindria a Segona Catalana. Si perd el Morell, donat que el Jesús i Maria, equip de la Primera Catalana, ha baixat a Segona, empenyeria el Cambrils cap a la Tercera Catalana.

El balanç de la temporada del Cambrils és de 10 partits guanyats, 11 d'empatats i 13 perduts.


El Cambrils United va caure derrotat a casa contra l'Astorga

Tercera Catalana

Cambrils United 0 - Unió Astorga 1


Partit de tràmit per l'United que tanca la temporada amb una derrota a casa davant un Astorga al que els tres punts en joc li eren vitals per sortir de la zona de descens. L'United va jugar amb uns quants juvenils a les seves files ja que el juvenil preferent del Cambrils Unió ja havia acabat la temporada de competició la setmana anterior. L'Astorga va marcar el seu gol al minut 48 i el partit ja no va tenir més història.
El Cambrils United acaba la temporada en la 12a posició amb un balanç de 12 partits guanyats, 5 d'empatats i 17 de perduts.


Quarta Catalana

La Riba 1 - Vilafortuny 1

Empat del Vilafortuny a casa de La Riba, tercer classificat de la competició. Els cambrilencs es van avançar al marcador al minut 16 amb un gol de Rafa i, un minut abans d'acabar la primera part, La Riba aconseguia el gol de l'empat. A la segona part, La Riba va pressionar perquè es jugava la fase de promoció però el Vilafortuny va aguantar i el partit va acabar amb l'empat.

El Vilafortuny acaba la temporada en la primera posició amb 73 punts, aconseguint l'ascens a Tercera Catalana. Aquesta temporada, l'equip cambrilenc ha guanyat 23 partits, n'ha perdut 1 i n'ha empatat 4.


Cambrils United B 1 - Almoster 2

Derrota del Cambrils United B a casa contra l'Almoster. Els cambrilencs van iniciar amb bon peu el partit i al minut 20, Daniel aconseguia el gol a favor del Cambrils United B. Només sis minuts més tard, l'Almoster va reaccionar i va marcar el gol de l'empat, resultat amb el qual va acabar la primera part. Al minut 30 de la segona part, l'àrbitre va expulsar un jugador de l'Almoster, però, tot i jugar amb un home menys, l'Almoster va aconseguir el gol de la victòria al minut 39.

El Cambrils United B acaba la temporada en onzena posició amb 29 punts. El balanç és de 8 partits guanyats, 5 empatats i 14 perduts.


Hoquei

Cambrils CH 7 - UE Barberà 10

El Cambrils acaba la temporada en novena posició amb un balanç de 12 partits guanyats, 4 d'empatats i 14 de perduts.

Futbol Sala

Platense Segur de Calafell 6 - CFS Mediterrani 4

Darrer partit del Mediterrani que acaba la competició en darrer lloc. Tot i això, el Mediterrani no baixa de categoria degut a la retirada del Riudoms i l'Altafulla, en el decurs de la temporada. El Mediterrani tanca una temporada força dolenta en què només ha aconseguit sis punts, corresponents a una victòria i tres empats i 16 derrotes.

Comenta aquest article