El FC Cambrils guanya i manté vives les esperances d'acabar fora dels llocs de descens directe

José Roldán centra una pilota a l'àrea del Roquetenc en el partit disputat ahir al matí a l'estadi municipal de futbol

Futbol

Segona Catalana

FC Cambrils 4 - Roquetenc 2

Important victòria del FC Cambrils davant el Roquetenc que sumat a la derrota del Perelló a casa, davant el Gandesa, fa que el Cambrils surti de les places directes de descens i es col·loqui en cinquena posició començant per la cua, en zona de possible descens. Pel que fa al partit d'ahir cal dir que el Cambrils va haver de remuntar un 0 a 2 en contra. El Roquetenc, equip que ja fa setmanes que ha baixat a Tercera Catalana, va sortir molt motivat i es va avançar al marcador al minut 9 de partit. Més tard, al minut 25, el Roquetenc feia el 0 a 2. El FC Cambrils va escurçar diferències poc abans de la mitja part amb un gol de Víctor Reales. A la segona part, els cambrilencs van sortir amb molta empenta i fruit de la insistent pressió van anar caient els gols. El gol de l'empat el feia Walter, al minut 63. Deu minuts més tard, José Roldan feia el 3 a 2 i ja al minut 88 de partit, Deiver marcava el definitiu 4 a 2.
La propera jornada és la darrera del campionat. El FC Cambrils jugarà al camp de la Canonja mentre que el Perelló jugarà al camp del Valls, el quart classificat. Un altre possible implicat en el descens, el Roda de Barà, jugarà a casa davant el líder, el Reddis, equip que ja ha aconseguit l'ascens a Primera Catalana.

Espanya Canonja 2 - Cambrils United 1

Derrota del Cambrils United a casa de l'Espanya Canonja, quart classificat del grup. El primer gol dels locals va arribar al minut 12 i, dos minuts més tard, Francesc aconseguia el gol de l'empat. L'Espanya Canonja va aconseguir el seu segon gol al minut 21.

El darrer partit de lliga del Cambrils United serà a casa contra l'Unió Astorga, un dels darrers classificats.

Vilafortuny 4 - La Selva del Camp 1

Victòria còmode del Vilafortuny a casa contra La Selva del Camp. Els cambrilencs van dominar sense problemes el partit i els dos primers gols van arribar al minut 26 (Albert), 38 (Pedro). A la segona part, els cambrilencs no van afluixar el ritme i el tercer gol arribava al minut 54 (Albert). Al minut 61 l'àrbitre va expulsar un jugador de La Selva per doble targeta groga i al minut 80, va xiular un penal a favor de La Selva, que va marcar el seu únic gol. Al minut 88, Raimon marcava el definitiu 4-1.

La setmana vinent el Vilafortuny juga el darrer partit de la lliga a casa de la Riba, el segon classificat.

Porrera - Cambrils United B (partit suspès)

La propera setmana, el Cambrils United B jugarà el darrer partit de lliga a casa contra l'Almoster.

Bàsquet

Tornada del partit de la fase de permanència

CN Tàrrega 60 - CB Cambrils 53

El partit de tornada per la permanència a Segona Catalana es va decantar cap els interessos del CN Tàrrega i tot queda pendent del tercer partit, que es disputarà, probablement, aquest proper diumenge a les 12 del matí a la pista cambrilenca. Serà un partit a cara o creu, qui guanyi conservarà la categoria i qui perdi baixarà a la Tercera Catalana. El club cambrilenc demana el suport de l'afició per a que animi als jugadors cambrilencs en aquest partit tan decisiu.
Pel que fa al partit d'aquest passat dissabte, els cambrilencs no van tenir ni l'encert ni el ritme de partit del partit d'anada, disputat la setmana anterior. El partit va ser força igualat tot i que, finalment, el CN Tàrrega es va imposar per 7 punts de diferència.