Esports

La UCF Cambrils serà club col·laborador del Barça les dues properes temporades

Per Lluís Rovira i Barenys

Imatge de l'entrenament de l'equip cadet de la UCF Cambrils, ahir a la tarda

La UCF Cambrils serà club col·laborador del FC Barcelona les dues properes temporades. Així ho va comunicar ahir el club cambrilenc que també va destacar la importància d'aquest fet, "significarà un salt qualitatiu important per a la imatge del club", va manifestar Francisco Javier Ferré, president del club. Els detalls del que suposarà aquesta col·laboració s'aniran concretant abans de l'inici de la propera temporada. D'entrada significarà fer sessions formatives als entrenadors del club cambrilenc de cara a que s'apliqui la metodologia de treball del Barça. El conveni entre els dos clubs està previst que se signi el proper mes d'octubre.

El Cambrils Unió farà futbol base femení

També de cara a la propera temporada, el Cambrils Unió vol fer equips de futbol base femení. El responsable d'aquesta secció serà el riudomenc Eudald Salvat que, segons va explicar a revistacambrils.cat, mirarà de fer un equip de futbol 7 en la categoria aleví-infantil i un altre de futbol 11 en la categoria cadet-juvenil. Els dos equips començarien a competir a la segona divisió.

Campanya de captació de socis

La UCF ha encetat una campanya de captació de socis amb la intenció de fer créixer el club. Segons Ferré, la campanya està adreçada a tots els pares i mares que tenen els seus fills en alguna de les categories de la UCF, "l'objectiu és fer un pas més dins el club, volem la implicació del pares i mares en les decisions que tenen a veure amb el club i que a la vegada afecten a la gestió de les activitats que realitzen els seus fills. El suport dels socis  també és important per a poder tenir l'equip amateur en categories més altes". La UCF té pensat, com a incentiu, que els socis tinguin descomptes en altres activitats o en establiments col·laboradors del club.

Campus i tecnificació

L'activitat de la UCF no s'atura. de cara a aquests propers mesos de juny i juliol, el club té programada la celebració de campus i tecnificació. D'entrada, el proper 7 de juny les instal·lacions esportives municipals acolliran la Trobada de Babis, un fi de festa territorial de la competició dels més petits que aplegarà un miler de persones. Posteriorment, del 25 al 30 de juny es farà la tecnificació de porters i del 30 de juny al 25 de juliol, la tecnificació de jugadors.
També cal assenyalar que els dies 21 i 22 de juny es faran les 24 hores de futbol 7, organitzades per la UCF Cambrils a les instal·lacions esportives municipals.
Una altra de les novetats del club és que el proper 5 de juny s'obrirà el servei al nou bar de les instal·lacions esportives, que estarà gestionat per la UCF Cambrils

Comenta aquest article