Àlex Llaveria, campió sub23 d'una nova prova del Circuit Català i de la Lliga de Clubs de Triatló

Foto de grup dels quatre membres del Cambrils Club Triatló que van participar a la prova de Sant Feliu de Guíxols

Aquest passat dissabte 17 de maig es va disputar a Sant Feliu de Guíxols, una nova prova del Circuit Català i la Lliga de Clubs de la Federació Catalana de Triatló. En aquesta ocasió, la distància va ser modalitat esprint, amb 750 metres nedant, 20 km ciclisme i 5 km de cursa a peu. La competició va comptar amb un total de 375 atletes, d'entre els quals hi van ser presents quatre membres del Cambrils Club Triatló: Coco, Raul Sanchez, Juaky i Alex Llaveria. Dels 40 equips totals, el CCT va quedar en la posició 19 i en individual va tornar a destacar l'Àlex Llaveria que va quedar en la primera posició de la categoria sub23, amb un temps de 59 minuts i 56 segons.

Guillem Bujosa a l'Ironman de Lanzarote

A més, el mateix dissabte 17 de maig, tenia lloc l'Ironman de Lanzarote i el Cambrils Club Triatló va estar representat per Guillem Bujosa Portells proclamant-se finisher després de 3'8 km nedant, 180km de bicicleta i 42 km de cursa a peu, aconseguint entrar a meta després de 14:03:42 hores. Tot i els malestars físics que va patir durant la cursa, el Guillem va esforçar-se al màxim per poder acabar i arribar fins al final per damunt de tots els moments durs en els que es va trobar.