Esports

Judoques del Club Dojo Cambrils i de l'escola Joan Ardèvol participen a la I Festa del Judo de Salou

Per Miquel A. Díaz

Foto de grup dels xiquets que van participar a la I Festa del Judo de Salou

El passat diumenge al matí, es va celebrar al Palau Municipal d’Esports de Salou, la I Festa del Judo de Salou. A l’esdeveniment hi van participar diferents escoles i clubs agermanats pel que fa al judo: l'escola Santa Maria del Mar de Salou, la Portalada d’Altafulla, Sant Bernat Calvó de Vila-Seca, l'escola Joan Ardèvol de Cambrils i el Club de Judo Dojo Cambrils.

A la festa hi van acudir una seixantena de xiquets d’entre 4 i 12 anys els quals van poder gaudir d’una bona estona practicant el seu esport preferit, amb nous companys, nous jocs, exercicis i randoris. L’activitat va ser dirigida per dos tècnics de judo i vuit joves judoques del Club de Judo Dojo Cambrils, els quals van estar donant suport durant tot el matí. Aquesta vegada i com a novetat, l’equip de vuit judoques del Dojo Cambrils va preparar una exhibició de judo amb impressionants acrobàcies integrades que va deixar al públic bocabadat. Durant l’esdeveniment es van sortejar diferents packs d’entrades per a l'Aquum de la Pineda i al BoscAventura. En acabar l’activitat, el regidor d’esports de Salou –Felip Ortiz– va fer entrega de medalles, i a més tots els xiquets van rebre una bossa de record, llaminadures, sucs i diferents tiquets de descompte dels col·laboradors.

Aquesta és la segona activitat que es realitza amb el format de la Festa del Judo, la primera es va fer a Cambrils al passat mes de març i degut a l’èxit, se seguirà treballant perquè tingui continuïtat en la propera temporada. L’organització està molt satisfeta de l’esdeveniment i vol agrair a tots els assistents, entrenadors, judoques ajudants, a la regidoria d’Esports de Salou i a les empreses col·laboradores.

Comenta aquest article